Commercieel succes vanuit je verkoopplan

We zijn te gast bij RietvelddeJong in Bergambacht. Daar worden we warm ontvangen met koffie en iets lekkers.

Met een prachtig bruggetje wordt de spreker van deze avond geïntroduceerd. Govert-Henk Mijnders – eigenaar van Degaat, trainingsbureau op het gebied van verkoop – gaat ons meenemen in de wereld van het verkoopplan. Hij leidt zijn verhaal in met een feit dat ons weer even op onze plaats zet: 90% van de ondernemers heeft geen verkoopplan!

Hoog tijd om er eens over na te denken wat er in ons verkoopplan zou moeten staan. Govert-Henk geeft gelijk al een mooie quote weg: succes is doen! Hoe mooi je het ook op kunt schrijven, een verkoopplan is er vooral om uit te voeren. Het plan biedt daarbij de nodige houvast. Govert-Henk haalt de succesvolle schrijver Simon Sinek aan. Daarnaast spreekt hij ook over het boek ‘Dromen, durven, doen!’ van Ben Tiggelaar. Die drie steekwoorden komen nog een aantal keer terug in de presentatie.

Met aanstekelijk enthousiasme daagt Govert-Henk ons uit om dieper na te denken over wat we doen en vooral; waarom? Dat is de basis voor je verkoopplan. Dit wordt daarna uitgebouwd met ‘wat': welke producten of diensten wil je in de markt zetten, en ‘hoe': welke verkoopmethodes ga je daarvoor gebruiken.

We kregen genoeg stof om over na te denken. Een waardevolle avond en een mooie aanloop naar de laatste quote: ‘Elke dag 10 kansen. Zie jij ze?’

Verslag van een leerzame netwerkavond in Bergambacht

http://cjb.nl/commercieel-succes-vanuit-je-eigen-plan/ 

Terug

nieuws

  • Enthousiasme over beurssucces

    10/10/2018 Interview met Wigand Dijkstra van iCell Benelux... meer lezen
  • Masterclass ExpoPlanA4

    2/5/2018 12 juni 2018: Masterclass ExpoPlanA4 meer lezen
lees alle nieuwsberichten