degaat

...en je kunt weer verder!

Dat is waar het mee begint. Commerciële kansen creëren. Onze stelling: Er passeren  elke dag minstens 10 commerciële kansen! Hoeveel worden er benut? Hoe ziet uw verkoopstrategie eruit? Wij helpen u deze te definiëren en te vertalen naar acties op de werkvloer.

Het resultaat? Uw organisatie krijgt complimenten van úw klanten:

  • Je doet echt wat je belooft.
  • Eindelijk iemand die meedenkt!
  • Je legt het voor mij duidelijk uit, ik begrijp het nu.
  • Door het vertrouwen wat we in je hebben

     kopen we bij jou, ondanks de prijs.

Klantgerichtheid

Het thema klantgerichtheid vraagt in deze tijd de aandacht. 'Gebrek aan klantentrouw' blijkt de belangrijkste reden voor klanten om te kiezen voor een nieuwe leverancier. En niet de prijs.

We kennen de theorie over de P’s uit de marketing. Welke P is voor u de belangrijkste? En aan welke P besteedt u de meeste tijd en middelen? Als het over de toegevoegde waarde van uw organisatie gaat is de P van Personeel de enige die klantgerichtheid als toegevoegde waarde kan leveren.

Wij kijken er naar uit om samen met u en uw organisatie verder te komen. Effectief te zijn in het contact met de klant.

Waarom

Wij geloven dat u en uw mensen het succes in zich hebben. Samen gaan we op zoek naar ‘de stap verder’ met u en uw organisatie. De interactie die u en uw mensen aangaan tijdens de sessies is kenmerkend. Met passie voor commercie dagen we de deelnemers uit om hun comfortzone te verlaten. Vertoon geen standaard gedrag, maar oefen met eenvoudige en snel toepasbare theorieën en technieken. Wij zien het als onze missie om dat succes zichtbaar te maken in uw organisatie.

 

nieuws

  • Enthousiasme over beurssucces

    10/10/2018 Interview met Wigand Dijkstra van iCell Benelux... meer lezen
  • Masterclass ExpoPlanA4

    2/5/2018 12 juni 2018: Masterclass ExpoPlanA4 meer lezen
lees alle nieuwsberichten