De bouw moet door - De BouwBoest

 

Eigenlijk zijn er niet zoveel opties als je in de bouw werkt. Of je gaat wachten tot alles weer beter wordt. Maar dat is tegen beter weten in volgens mij. Of je gaat keihard aan de slag met zaken waar je wél invloed op hebt. Hoe je dat doet, vertel ik met nog drie enthousiaste BouwBoesters op 7 november a.s. in Kasteel Staverden.

Bouwen is een mooi vak. Maar of het nog gezellig is? Als je op de verhalen afgaat, weet je eigenlijk al voldoende. Aanbestedingen en prijsduikers verzieken de markt. Ruimte van de bank om een project vlot te trekken is er niet meer bij. Teveel aanbod voor te weinig vraag. Met hollen en stilstaan is niet vooruit te komen. We hopen op betere tijden... Dat soort kreten.

 Een goed verschil is het halve werk.

BouwBoest draait er niet om heen: jij gaat de bouw niet veranderen. Maar jij kunt wel verschil gaan maken. Vanuit die overtuiging doe ik mee aan BouwBoest en ga ik vanuit mijn vak aantonen waar de kansen liggen in de ‘commercie’. Met het eenvoudige 8 fasenmodel confronteer ik je met commerciële kansen in jouw organisatie. Met 3 tools ga je effectief communiceren, helder presnteren en klantgericht luisteren. En de bonus bestaat uit 10 praktische verkooptips om morgen je kansen al te verzilveren.

Natuurlijk wil je hier meer over weten. Sterker nog, je gaat je direct aanmelden op www.bouwboest.nl.

Terug

nieuws

  • Enthousiasme over beurssucces

    10/10/2018 Interview met Wigand Dijkstra van iCell Benelux... meer lezen
  • Masterclass ExpoPlanA4

    2/5/2018 12 juni 2018: Masterclass ExpoPlanA4 meer lezen
lees alle nieuwsberichten