Referentie

  Pieter van de Werken - Directeur

  VDW CoolSystems BV koos voor de beurstraining van Sales & Pepper door Govert-Henk Mijnders

  Waarom?

  Als je ervoor kiest om op een beurs te gaan staan wil je er ook zoveel mogelijk uithalen. Het is een kostbare aangelegenheid die zo ten volle benut kan worden.

  Was het leerzaam?

  Jazeker. Al het personeel kwam beslagen ten ijs na de leerzame beurstraining.  We hebben ervan genoten dat zulke eenvoudige ideeën een beurs zo succesvol maken. Alle medewerkers durfden contact te maken met beursbezoekers. Terwijl tijdens de training het contact maken bij iedereen als ‘moeilijk’ te boek stond. Ook worden je ogen op creatieve manier geopend voor de do’s en dont’s van standbemanning.

  Was het nodig?

  Dat blijkt wel uit de reacties van beursbezoekers: “Dit is de enige stand waar we aangesproken worden”.  Geweldige gesprekken gehad en veel leads overgehouden aan de beurs. De ultieme manier om contact te maken en te onderhouden met potentiële en huidige klanten. Waar andere standhouders aangaven dat het een ‘slechte beurs met weinig leads was’ moesten wij toch echt concluderen dat vanwege de inzet van het personeel voor ons het tegendeel gold.

  Een aanrader dus om zó voorbereid op een beurs te staan!

   

VDW Coolsystems
VDW CoolsystemsBouw en Techniek

Pieter van de Werken - Directeur