Echt veel succes uit beurzen halen!

...... En waar ik nog even wat van wil zeggen, last but not least: je weet het al, jouw training en jouw slogans zijn echt geen opschepperij, wie bij jou een beurstraining heeft gedaan weet er zeker veel succes uit te halen. 

Ik heb onszelf kunnen vergelijken met de stand tegenover mij, waar 2, 3 of 4 dames verveeld met hun telefoontje aan het spelen waren, geen mensen benaderden, en die nog liepen te klagen over te weinig bezoekers. Ik weet nu, het waren er 3000, maar waren het er maar 30 geweest, dan waren ze toch allemaal even langs mij gekomen. Ik heb woensdag om kwart voor vijf nog iemand getackeld, die verbaasd was dat de meeste stands onbemand waren. Hij is met 2 folders van mij enthousiast huiswaarts gekeerd.

En vandaag had ik een ongetrainde medewerker in mijn stand... We hebben hem constant bij moeten sleutelen qua instelling, opstelling en qua inzet... Wij wisten het verschil, gefocust, niet met je rug naar de klanten toe staan, en meteen 'er bovenop springen' als ze in je buurt komen...

Jaco en ik hebben onwijs leuke beursdagen gehad en we zijn vol vertrouwen in een volgende beurs. Dankzij jou.

 

Groetjes en nog een fijne avond,

 

Gera de Leeuw, ook namens Jaco

nieuws

  • Enthousiasme over beurssucces

    10/10/2018 Interview met Wigand Dijkstra van iCell Benelux... meer lezen
  • Masterclass ExpoPlanA4

    2/5/2018 12 juni 2018: Masterclass ExpoPlanA4 meer lezen
lees alle nieuwsberichten